Stiinta & Tehnologie

#samsung m100s #android #touchwiz

Samsung M100S este primul terminal Samsung cu Android 2.1

Dupa ce reprezentatii Samsung din Polonia au confirmat update-ul pentru Samsung Galaxy , compania mama a prezentat primul telefon mobil care ruleaza Android 2.1.

Noul terminal se numeste Samsung M100S si din pacate va disponibil doar pe piata coreeana.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil vine echipat cu un ecran sensibil la atingere, AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) care masoara 3,7 inch si are rezolutie WVGA480 x 800 pixeli. Terminalul vine dotat cu un procesor de 800 Mhz, iar Samsung M100S isi pastreaza interfata de utilizator TouchWiz.

La capitolul conectivitate modelul se prezinta foarte bine, avand Wi-Fi si foarte posibil si conexiuni mai modeste ca GPRS, EDGE sau 3G. Lui Samsung M100S nu ii lipseste Bluetooth-ul, USB-ul, slotul pentru mufa de 3,5 mm sau conexiuna T-DMB (Digital Multimedia Broadcasting). Alte detalii

Telefonul mobil Samsung M100S este dotat si cu o camera foto care are un senzor capabil de 5 MP care la randul lui dispune de functii ca autofocus, flash LED sau tehnologiile de detectare a fetei sau zambetului. Mai mult, modelul poate face capturi video de maxim 720p.

Pentru a fi pe placul tinerilor din ziua de azi Samsung M100S va oferi acces direct catre cele mai cunoscute retele sociale ca Facebook, Twitter sau MySpace. Din pacate Samsung M100S se va lansa in luna martie doar in Coreea. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea