Stiinta & Tehnologie

Samsung lanseaza modelul F480

De cand era doar un simplu proiect, telefonul Samsung F480 se numea un concurent al iPhone-ului. Pentru moment lupta parca incetase, dar acum ca iPhone-ul vine in versiune noua, "razboiul" incepe iar.

Azi, compania coreeana a anuntat lansarea modelului F480 si uite asa Samsung reuseste sa uimneasca "auditoriul" cu un terminal de mare exceptie.

Primul din "teapa" lui

"F480 este o adaugare semnificativa pentru portofoliul nostru de telefoane cu ecran sensibil la atingere. Acesta este primul model dintr-o serie de telefoane cu ecrane tactile pe care le vom lansa anul acesta, pentru a darui utilizatorilor o experienta remarcabila, distractiva, dar si personala", a declarat Geesung Choi, presedintele Samsung Telecommunication Business.

Dar sa vedem ce stie acest telefon care si-a primit porecla de "TouchWiz". In primul rand masoara 98,4 x 55 x 11,6 mm si cantareste 100 grame, adica este un telefon compact.

Are ecran de 2,8 inchi , sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si o camera generoasa de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED, plus stabilizator de imagine si tehnologie de detectare a fetei, adica un pozar in toata regula. Camera foto mai poate capta si filme.

Fara Wi-Fi

Are player audio si video incorporat care suporta de la MP3-uri la WMA-uri sau formate Real. Nu ii lipseste nici radio -ul FM cu RDS, iar Google Mail si Search vin preinstalate.

Totusi unul din lucrurile cele mai importante sunt noua interfata si ingredientele de navigare plus conectivitatea care il scoate in evidenta. Lui Samsung F480 nu ii lipseste GPRS-ul, EDGE-ul, 3G-ul si nici HSDPA-ul.

Totusi in toata aceast insiruire de caracterisitici lipsete ceva si anume Wi-Fi-ul, lucru care este TOT mai cautat de toti. Memoria telefonului este destul de mica, 232 MB, dar are capacitate de extindere de pana la 8 GB cu ajutorul unui card microSD.

In mare, arata bine, se descurca bine si a fost lansat si in Europa, curand va ajunge si la noi si daca esti interesat, Samsung F480 va costa intre 600 - 700 dolari americani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea