Stiinta & Tehnologie

#dolfin #ultra edition #samsung jet

Samsung Jet, in editia limitata Ultra

Coreenii de la Samsung vor lansa foarte curand pe piata din Marea Britanie telefonul Samsung Jet intr-o editie speciala denumita Ultra.

Aceeasi versiune a telefonului s-a mai lansat in India, dar sub o alta denumire, Samsung Jet 2.

Specificatii tehnice

Chiar daca modelul este denumit altfel, detalii tehnice au ramas neschimbate. Astfel, Samsung Jet Ultra Edition masoara 108,8 x 53,5 x 11,9 mm si cantareste in jur de 110 grame. Modelul are un ecran AMOLED, sensibil la atingere de 3,1 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 px si suport pentru 16 milioane de culori.

Samsung Jet Ultra Edition vine cu o noua versiune a interfetei de utilizator TouchWiz 3.0, este disponibil in varianta cu 2 GB memorie interna, dispune de tehnologia DNSe si conectivitate ridicata GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si USB/microUSB. Samsung Jet are camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED, geo-tagging si tehnologii foto specifice, receptor GPS, aplicatii de navigare in 3D, player muzical si video cu suport DivX/XviD si un procesor puternic de 800 MHz.

Mai special

Caracteristica speciala a modelului este browser-ul proprietar Samsung Dolfin care a fost creat pentru a permite utilizatorilor sa navigheze pe internet si sa acceseze cele mai populare website-uri, in special site-uri ale retelelor sociale.

Samsung Jet Ultra Edition poate fi achizitionat de britanici gratuit la abonament pe doi ani in reteaua O2. Nu se stie daca acesta versiune va fi lansata si in restul Europei. Versiunea originala a lui Samsung Jet este disponibila si pe piata autohtona la pretul de 1.500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea