Stiinta & Tehnologie

Samsung i900 Omnia pe alb

Iata ca este randul lui samsung i900 omnia sa isi schimbe culoarea. Este adevarat ca aceasta schimbare nu este foarte drastica, dar se poate spune ca este destul de inspirata.

Odata ce Omnia si-a primit carcasa alba foarte multi s-au inchesuit sa spuna ca acest model incearca tot mai mult sa detroneze iPhone-ul. Dar pana la urma nu de aceea a fost Omnia creat?

Cere-i faza?

Telefonul isi va primi oficial haina noua la sfarsitul lunii august. Din pacate nu se stie daca restul lumii va avea la dispozitie acest model, pentru zvonurile spun ca Samsung Omnia alb va fi disponibil doar in Singapore.

Totodata, pentru momentu poza de mai sus este singura disponibila care poate atesta ca terminalul Samsung i900 vine si cu o carcasa alba. Unii fani Apple s-au alarmat deja, dar altii spun ca de fapt Omnia arata acum asemenea unui Nokia N78.

Despre Omnia

Dar sa ne aducem aminte de ce Omania este comparat cu iPhone-ul. Punctul forte al acestui terminal este ecranul de 3,2 inch cu rezolutie 240 x 400 pixeli, adica WQVGA. Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm, adica un terminal compact si are si o camera de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping. In plus camera foto a aparatului are si cu functii de captare imagini in mod panoramic .

Samsung i900 Omnia ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1. Telefonul are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM, dar la fel ca si iPhone-ul vine si intr-o versiune de 8 GB, diferenta este ca Samsung isi pastreaza slotul de card microSD pentru marirea spatiului de stocare.

La capitolul conectivitate sta iar foarte bine pentru ca are de la GPRS si EDGE la 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps, dar cel mai important lucru este Wi-Fi-ul, care lui i900, spre fericirea noastra, nu ii lipseste, iar Bluetooth-ul din doatare este versiune 2.0. Terminalului nu ii lipseste nici receptorul GPS, iar Omnia a fost lansat in luna iulie in Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea