Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #toshiba tg02 #samsung gt s7070

Samsung GT S7070 si Toshiba TG02, pe internet in imagini neoficiale

Tabara coreeana Samsung si cea nipona de la Toshiba au scapat pe internet imaginile unor noi telefoane mobile.

Sursele de la phonesdb.com au publicat primele imagini neoficiale si o parte din specificatiile tehnice ale modelelor.

samsung gt s7070

Noul Samsung GT S7070 este un telefon mobil cu ecran sensibil la atingere care se aseamana cu modelul Samsung Blade lansat de producatorul coreean doar in reteaua Vodafone. Asemenea terminalului din care se inspira si modelul GT S7070 are rezolutia display-ul de 320 x 240 pixeli. Desi detaliile despre acest model sunt putine, alte aseamanari intre nou venitul Samsung si dispozitivul Blade sunt camera foto din dotare de 3 MP si forma atat a carcasei celor doua modele, cat si a tastei principale a D-pad-ului.

Desi aceste detalii nu au fost confirmate, Samsung GS7070 ar putea sa aiba aceleasi dimensiuni ca Blade sau cel putin asemanatoare de 102,8 x 54,8 x 12,9 mm si sa cantareasca in jur de 90 de grame. Totodata, este posibil ca telefonul sa dispuna de conectivitate 3G .

Toshiba TG02

Noul Toshiba TG02 este construit pe aceeasi platforma ca inaintasul sau, modelul TG01. Si acest telefon mobil ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si are ecran sensibil la atingere de 4 inch cu rezolutie de 480 x 696 pixeli.

Modelului nu ii lipsesc nici receptorul GPS si o serie de functii ca Internet Explorer, Google Apps sau player muzical si video. Din pacate primele imagini cu TG02 nu indica schimbari majore fata de primul telefon al producatorului nipon. Data lansarii pe piata a celor doua modele ramane necunoscuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea