Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy #spica #android

Samsung Galaxy Spica a fost anuntat oficial in Rusia

Compania coreeana Samsung a anuntat lansarea oficiala a lui Galaxy Spica , dar modelul va fi disponibil pentru moment numai utilizatorilor din Rusia .

Site-ul oficial al producatorului indica faptul ca in lunile urmatoare, Samsung Galaxy Spica se va lansa si in alte tari din Europa.

Specificatii tehnice

Desi anuntat oficial, unele detalii tehnice ale noului telefon raman necunoscute. Se stie ca terminalul are o grosime de 12,9 mm si dispune de un ecran AMOLED, sensibil la atingere de 3,2 inch, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli si care poate afisa pana la 16 milioane de culori. Asemenea primul model Galaxy si Spica ruleaza sistemul de operare Android, versiunea 1.5 ( Cupcake ). Terminalul mai vine echipat cu sloturi pentru mufa standard de 3,5 mm si pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 32 GB.

Asemenea altor telefoane mobile cu Android si acest model vine cu o camera foto decenta, dar fara prea multe tehnologii. Samsung Spica are un senzor foto de 3,2 MP, cu autofocus, fara flash, dar cu functii geo-tagging. Alaturi de GPS, modelul mai dispune de Google Maps, Search, Gmail, YouTube, Calendar si Google Talk.

Alte detalii


La capitolul conectivitate Galaxy Spica se prezinta foarte bine fiind dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 cu A2DP pentru atasarea castilor audio wireless si USB/microUSB 2.0.

Se preconiseaza ca telefonul va putea fi gasit in magazinele din Rusia din luna noiembrie 2009 si va putea fi achizitionat la pretul de 14.000 de ruble, adica in jur de 320 de euro. In prezent nu se stie cand modelul va fi disponibil si pe piata din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea