Stiinta & Tehnologie

#ecran 4K #smarpthone # Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8, primul smartphone cu ecran 4K

Tehnologia avanseaza cu pasi repezi, dovada fiind telefoanele tot mai performante. Potrivit ultimelor informatii, Samsung va lansa primul smarpthone cu ecran 4K. Este vorba mai exact de Samsung Galaxy S8.

Ecranele QHD de 5-6 inchi sunt probabil suficiente pentru o experienta de vizionare optima in conditii de utilizare normala, insa altfel stau lucrurile cand vine vorba despre continutul VR redat pe ecranul telefonului instalat intr-o casca ce il apropie la cativa centimetri de fata, scrie mediafax.ro.

Aici, densitatea mai mare de afisare oferita de un ecran 4K poate avea beneficii concrete, imbunatatind claritatea imaginii observata prin casca VR.

Samsung s-a prezentat la conferinta Display Week ce a avut loc zilele trecute cu un "ecran de inalta rezolutie pentru aplicatii VR". Au putut afisa imagini cu rezolutie 3840x2160 pixeli pe un ecrand e doar 5.5 inchi in diagonala. Desi reprezentantii Samsung nu au facut precizari privind urmatoarea generatie de telefoane, este clar ca urmatorul salt va fi spre ecranul 4K.

Putin mai mare decat ecranul folosit cu actuala generatie de telefoane Galaxy S, noul ecran 4K indica totusi posibilitatea unui salt de gabarit pentru viitoarea serie Galaxy S8, catre un ecran cu diagonala mai mare si rezolutie 4K.

Sursa foto: isamsunggalaxys8.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea