Stiinta & Tehnologie

#Samsung Galaxy S7 rezistent la apa #specificatii Samsung Galaxy S7 #Samsung Galaxy S7 edge #Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 si S7 edge pot fi folosite in piscina

Telefoanele Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge sunt ideale pentru pasionatii de piscina sau pentru cei care adora sa faca fotograii senzationale pe ploaie torentiala. Telefoanele sunt dotate cu o tehnologie speciala ce le face resitente la apa si la praf.

Astfel, il poti lua la piscina fara a-ti face griji ca il poti scapa in apa. Iti poti muta biroul la piscina pentru o zi intreaga pentru ca poti raspunde la e-mailuri, poti vorbi cu colegii si poti rezolva task-urile fara ca telefonul sa aiba nevoie de o protectie speciala.

Cea mai importanta provocare pentru echipa de cercetatori care a lucrat la dezvoltarea smartphone-urilor Galaxy S7 si Galaxy S7 edge a fost identificarea materialului potrivit pentru sigilarea interioara a dispozitivelor, un material care trebuia sa fie suficient de flexibil pentru a permite sigilarea, dar si solid pentru a functiona ca un repelent pentru apa si sa poate fi utilizat fara a compromite designul inovator.

"Telefonul nu trebuie doar sa aiba un design atractiv, dar si sa raspunda provocarilor din fiecare zi, sa ne ofere usurinta de utilizare si posibilitatea de a fi multi-tasking. Iar design-ul telefoanelor Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge nu are doar o functie estetica, ci si una functionala. Poti sa navighezi prin meniu, functii si agenda doar cu un singur deget, fara sa simti ca esti pe cale sa scapi telefonul din mana in timp ce bei cocktailul preferat pe marginea piscinei. Iar pe ecranul lui Galaxy S7 edge ai acces instant la numerele si aplicatiile favorite", spune Lavinia Sarateanu, Product Manager Telecom, Samsung Electronics Romania.

Pentru imbinarea rezistentei la apa cu design-ul metalic, cercetatorii Samsung au plecat de la utilizarea materialelor non-corozive, precum nichel si platina pentru portul USB si pentru mufa jack, cele mai expuse parti ale smartphone-ului la actiunea apei. Materialele au fost alese astfel incat sa nu afecteze parametri de functionare si sa respecte design-ul metalic, iar pentru sigilarea interioara a acestora, cercetatorii Samsung au folosit un material elastic special, care sa nu permita umezelii sau apei sa afecteze componentele interioare. Specialistii Samsung au dezvoltat astfel un material special de sigilare care poate fi folosit atat pentru modelul Galaxy S7, cat si pentru GalaxyS7 edge, ale carui margini curbate sunt extrem de subtiri.

Chiar si slotul de card SD, ce permite o extindere a memoriei pana la 200 GB, si cel pentru cartela telefonica au fost sigilate cu siliciu special.

Acum pasionatii de fotografie pot surpinde imagini senzationale chiar si pe o ploaie torentiala. Mai mult, noile telefoane Galaxy S7 si S7 edge dispun de cele mai performante camere, optimizate atat pentru fotografierea in lumina puternica, cat si pentru fotografii memorabile realizate noaptea, datorita tehnologiei Dual Pixel, intalnita pana acum doar la camerele profesionale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea