Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy s5 # senzor de scanare #scanare ochi

Samsung Galaxy S5 va putea fi deblocat cu ochii

Dupa recentele noutati anuntate despre Samsung Galaxy S5, un nou zvon agita apele pe internet. Din cate se pare, flagshipul sud-coreean ar urma sa fie echipat cu un senzor de scanare al ochiului.

Practic, posesorii de Galaxy S5 vor putea sa isi deblocheze smartphone-urile cu ajutorul ochilor. Samsung ar fi deja intr-un stadiu avansat cu aceasta tehnologie, desi nu se stie exact cum va functiona aceasta, scrie GSM Arena.

Daca zvonul se va adeveri, Samsung Galaxy S5 va avea un nivel de securitate peste ceea ce exista in prezent (amprenta digitala) la iPhone 5S si HTC One Max.

Noul smartphone va suferi schimbari si in privinta procesorului, urmand sa vina cu noul Exynos 6, ce va avea o arhitectura pe 14 nm si 64 de biti. Alte specificatii despre S5 sunt ca va avea o memorie RAM de 3GB si o camera foto de 16 megapixeli, cu stabilizator optic de imagine. Telefonul va fi lansat in luna ianuarie 2014.


sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea