Stiinta & Tehnologie

#smartphone #samsung galaxy S III #telefoane mobiile

Samsung Galaxy S III, locul I in topul celor mai vandute smartphone-uri ale momentului

Samsung Galaxy S III este cel mai popular smartphone al momentului, potrivit unei analize realizate de Strategy Analytics.

Cota de piata a lui Galaxy S III este de 10,7 %, iar cea a lui iPhone 4S este de 9,7%. In schimb, iPhone 5 nu figureaza in primele locuri ale clasamentului pentru simplul motiv ca a aparut pe piata de foarte putin timp. In aceste conditii, el a reusit sa acumuleze o cota de 3,6%.

Samsung Galaxy S III s-a vandut in trimestrul trei in circa 18 de milioane de unitati, o crestere uriasa fata de trimestrul anterior (5,4 milioane de unitati).

In trimestrul doi, iPhone 4S a avut vanzari de 19,4 milioane de unitati, in timp ce pentru trimestrul trei smartphone-ul celor de la Apple a raportat vanzari de 16,2 milioane de exemplare.

Statistica mai arata ca in cele doua luni care au trecut de la lansare, iPhone 5 a fost cumparat de 6 milioane de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea