Stiinta & Tehnologie

#nokia #android #smartphone # tablete #galaxy note #Galaxy S III #Galaxy S II #Galaxy Y

Samsung Galaxy S III este cel mai utilizat dispozitiv cu Android

Smartphone-ul Samsung Galaxy S III ocupa primul loc in topul pe ianuarie 2013 al celor mai utilizate dispozitive echipate cu sistemul de operare Android. Potrivit datelor centralizate la nivel global de compania Localytics, Galaxy S III este lider cu o cota de piata de 9,2%, fiind urmat de telefoanele Samsung Galaxy S II (8,2%), Galaxy Ace (3%), Galaxy Note (2,6%), Galaxy Note II (2%) si Galaxy Y (1,9%).

Statistica mai arata ca opt dintre cele zece pozitii ale clasamentului sunt ocupate de telefoane sau tablete produse de Samsung. Singurele dispozitive din top care nu poarta sigla producatorului sud-coreean sunt tableta Amazon Kindle Fire si telefonul Motorola RAZR.

Samsung a devenit in 2012 cel mai mare producator mondial de telefoane mobile. Potrivit unui studiu publicat la sfarsitul lunii trecute de International Data Corp. (IDC), Samsung a inregistrat vanzari de 407 milioane de unitati, in crestere cu 22,7% fata de anul precedent, reusind sa devanseze grupul finlandez Nokia.

Sursa foto: itecholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea