Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #samsung #flexibilitate # samsung galaxy note

Samsung Galaxy Note II va avea ecran flexibil?

Dupa lansarea Samsung Galaxy S III, compania sud-coreeana planuieste sa ofere un alt gadget de top pana la sfarsitul anului. Potrivit unei publicatii locale, Samsung Galaxy Note II va fi primul smartphone cu ecran flexibil.

Samsung lucreaza de mai mult timp la ecrane LCD flexibile, care se pot indoi fara sa fie distruse, iar Samsung Galaxy Note II ar putea fi primul gadget care beneficiaza de tehnologia revolutionara.

Deocamdata, compania nu a oferit niciun detaliu despre noul Galaxy Note, dar speculatiile vizeaza o lansare in luna octombrie 2012. Samsung Galaxy Note II va avea o camera de 12MP si ecran flexibil de 5,4 inci potrivit ziarului sud-coreean, citat de AndroidGuys.com.

Zvonurile par sa fie intarite de anuntul Samsung facut la CES 2011, odata cu prezentarea prototipului de ecran flexibil. Compania a anuntat atunci ca primul smartphone cu ecran flexibil va sosi pe piata pana la sfarsitul anului 2012.

Sursa foto: UbuntuLife.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea