Stiinta & Tehnologie

#saturn #galaxy #samsung

Samsung Galaxy I6500U (Saturn), anuntat oficial

Coreenii de la Samsung au prezentat oficial telefonul Galaxy I6500U, care a purtat nume de cod Saturn , model care pana acum era un simplu zvon.

Totusi, noul terminal care ruleaza sistemul de operare Android se va lansa doar pe piata din China, cel putin pentru moment.

Specificatii tehnice

Samsung i6500 Saturn are specificatii asemanatoare cu alte modele Galaxy ale producatorului. Astfel terminalul masoara in jur de 115 x 56 x 11,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 2.1 (Eclair). Modelul are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,2 inch, cu rezolutie HVGA de 480 x 320 pixeli si suport pentru 16 milioane de culori. Totusi, spre deosebire de originalul Samsung Galaxy, Saturn va avea un procesor de 800 MHz. Totodata, noul telefon are slot pentru card microSD, iar utilizatorul poate mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Printre trasaturile telefonului se numara accelerometrul cu senzorii de auto-rotatie, functia de recunoastere a scrisului si slotul pentru casti audio cu mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Samsung Saturn
are camera foto de 3,2 MP si poate capta imagine la o rezolutie maxima de 2592 x 1944 pixeli. In plus terminalul are autofocus, flash LED si functia geo-tagging. Modelul poate face si capturi video.

La capitolul conectivitate telefonul are gama completa, de la GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA/HSUPA, pentru viteze de pana la 7,2 Mbps, Bluetooth si microUSB, ambele de versiune 2.0. Pretul lui Samsung i6500 Saturn este de aproximativ 500 USD, dar nu se stie daca va fi disponibil pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea