Stiinta & Tehnologie

Samsung F480 TouchWiz s-a lansat in Romania

Iata ca unul din cele mai ravnite terminale de pe piata a ajuns si pe meleagurile tarii noastre. Este vorba de Samsung F480 Tocco sau TouchWiz .

Dar F480 nu vine singur ci impreuna cu alte 4 telefoane Samsung, care vor fi disponibile la preturi speciale in magazinele Say din toata tara.

Say Deal...

Evenimentul de presa a avut loc in magazinul "Say", care este o marca a companiei MCS Communications, iar lansarea de azi face parte din campania "Olimpiada Samsung" care se desfasoara din anul 1998. Bineinteles ca vedeta "show-lui" a fost terminalul mai sus mentionat, Samsung F480 Tocco.

Dar sa vedem ce stie acest telefon care si-a primit porecla de "TouchWiz". In primul rand masoara 98,4 x 55 x 11,6 mm si cantareste 100 grame, adica este un telefon compact, iar acest lucru se poate vedea din imaginile de mai jos.

Are ecran de 2,8 inchi, sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si o camera generoasa de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED , plus stabilizator de imagine si tehnologie de detectare a fetei si a zambetului.

"Misiunea Say este de a crea o legatura stransa cu consumatorul final. Olimpiada de la Beijing este inca un prilej pentru noi sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse "olimpice" la preturi speciale, intr-un context competitional, energic si plin de culoare, atribute care ne caracterizeaza de fel", a declarat Mihai Motora, Director General MCS Communications.

Portret F480

Samsung F480 are player audio si video incorporat care suporta de la MP3-uri la WMA-uri sau formate Real. Nu ii lipseste nici radio-ul FM cu RDS, iar Google Mail si Search vin preinstalate. Totusi unul din lucrurile cele mai importante sunt noua interfata si ingredientele de navigare plus conectivitatea care il scoate in evidenta. Lui Samsung F480 nu ii lipseste GPRS-ul, EDGE-ul, 3G-ul si nici HSDPA-ul.

Totusi in toata aceast insiruire de caracterisitici lipsete ceva si anume Wi-Fi-ul, lucru care este tot mai cautat de toti. Memoria telefonului este destul de mica, 232 MB, dar are capacitate de extindere de pana la 8 GB cu ajutorul unui card microSD. Asa cum am spus si mai devreme, terminalul are un pret special de 1199 RON cu abonament Orange sau 1499 RON, pret fara abonamet.

"F480 este o adaugare semnificativa pentru portofoliul nostru de telefoane cu ecran sensibil la atingere. Acesta este primul model dintr-o serie de telefoane cu ecrane tactile pe care le vom lansa anul acesta, pentru a darui utilizatorilor o experienta remarcabila, distractiva, dar si personala", a declarat Geesung Choi, presedintele Samsung Telecommunication Business.

Imagini cu Samsung F480 din cadrul lansarii oficiale in Romania











Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea