Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #hugo boss #samsung f480

Samsung F480 in versiunea Hugo Boss

Modelul Samsung F480 va fi disponibil intr-o editie limitata si va purta numele lui Hugo Boss .

Acesta este al doilea telefon al companiei coreene care primeste numele unui brand celebru.

Specificatii tehnice neschimbate

Terminalul va avea aceleasi dimensiuni de 98,4 x 55 x 11,6 mm si va cantari 100 de grame. Versiunea Hugo Boss nu schimba nici ecranul care va fi de 2,8 inchi, sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Camera foto din dotare ramane si ea de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED, plus stabilizator de imagine si tehnologie detectarii fetei. Camera foto poate face si capturi video.

Terminalul are player audio si video incorporat care suporta de la MP3-uri la WMA-uri sau formate Real. Nu ii lipseste nici radio-ul FM cu RDS, iar Google Mail si Search vin preinstalate.

Mai departe... La fel...

Unul din lucrurile cele mai importante sunt interfata TouchWiz care ramane si pentru versiunea Hugo Boss si ingredientele de navigare plus conectivitatea GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA. Din pacate si acestei versiuni ii lipseste Wi-Fi-ul.

Terminalul va veni cu sonerii de apel speciale Hugo Boss, care "vor reflecta stilul companiei". Modelul nou Samsung F480 va fi disponibil in magazinele Hugo Boss din Europa incend din luna decembrie si va costa 475 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea