Stiinta & Tehnologie

#smartphone #epic 4g #samsung

Samsung Epic 4G, ce mai nou smartphone coreean

Telefoanele 4G incep sa isi faca loc in magazine, iar dupa lansarea in Statele Unite ale Americii al lui HTC 4G Evo, coreenii de la Samsung prezinta modelul Samsung Epic 4G .

Terminalul se mandreste cu sistemul de operare Android, un procesor puternic si cu capabilitati de conectivitate 4G. Ca si primul telefon capabil se aceasta conexiune, Samsung Epic 4G se va lansa pentru moment doar in Statele Unite ale Americii.

Noul Samsung Epic 4G este un slider care are tastatura fizica QWERTY si masoara 124,8 mm x 64,6 mm x 14,2 mm, cantareste peste 150 de grame si vine dotat cu procesorul proprietar al companiei coreene, un Samsung Cortex A8 Hummingbird de 1 GHz, rival direct al modelului qualcomm snapdragon.

Smartphone-ul are un ecran sensibil la atingere AMOLED cu diagonala de 4 inch, dar puctul forte al modelului este conectivitatea 4G, care se face prin hot-spot -uri Wi-Fi compatibile, WiMax si 3G cu EVDO Rev A., care va transfera informatia la viteze de 3,1 Mbps.

Lui Samsung Epic 4G nu ii lipsesc player-ul muzical cu tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance), receptorul GPS cu busola digitala, senzor de proximitate si de miscare, browser web Google cu suport HTML total si camera foto de 5 MP care are capacitatea de filma in format HD la 720p.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea