Stiinta & Tehnologie

Samsung E590, telefonul deghizat in camera foto

HAT Group Romania a lansat modelul Samsung SGH-E590. Modelul, are o camera de 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fisiere si radio. Toate aceste caracteristici il fac sa fie un accesoriu perfect pentru vacanta de vara.

Camera foto a modelului E590 are 3 megapixeli, auto-focus si half-shutter, zoom digital 4x si sensor CMOS pentru claritate si acuratete. Meniul camerei de fotografiat este intuitiv si asemanator cu cel al unei camere digitale obisnuite. Printre functiile acesteia se mai afla videoclip capture printing, care permite imprimarea unei imagini direct dintr-un videoclip, si panorama shot, care faciliteaza compilarea a trei fotografii pentru alcatuirea unei imagini panoramice. Aspectul de camera foto al modelului E590 a fost intregit de designerul Jasper Morrison prin crearea unui trepied inovator, confectionat dintr-un material special conceput pentru maxima flexibilitate si aderenta. Acest trepied se poate fixa perfect in mufa de alimentare, pentru o pozitionare sigura si stabila. El este inclus in pachetul telefonului, alaturi de casti stereo si un cablu de date.

Daca una dintre fetele telefonului are aspectul unei camere foto, cealalta fata cuprinde tastatura si ecranul LCD. Compact si subtire, E590 are un ecran LCD 260K TFT (220x220 pixeli), imaginea trecand automat la pozitia orizontala atunci cand telefonul este folosit pentru a face fotografii. Functia Viewfinder Contrast Augmentation ridica nivelul de vizibilitate atunci cand este nevoie.
Telefonul are o memorie interna de 90 MB, dar exista posibilitatea extinderii acesteia prin introducerea unui card microSD.

SGH-E590 nu este numai un telefon cu o camera performanta, ci indeplineste foarte bine si rolul de player audio, care accepta formate precum MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA. In plus este dotat cu radio si ofera posibilitatea de redare in fundal.

Recent lansatul model Samsung are bineinteles si functii precum Bluetooth 2.0 cu redare stereo, USB, MMS. Accesul la internet este asigurat prin WAP 2.0 si Java 2.0.

In linie cu cele mai recente inovatii ale Samsung, modelul E590 este dotat cu interfata uGo si functia Mobile Tracker. Datorita uGo, telefonul reactioneaza la schimbarile de locatie si de ora, afisand imagini, animatii si elemente grafice diferite, pe ecranul principal. Prin Mobile Tracker, posesorii lui E590 pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care le apartine, fara acordul lor.

E590 este disponibil in Romania la toti partenerii autorizati Samsung, la un pret de aproximativ 750 RON. Romania se afla printre primele tari din Europa unde a fost lansat modelul SGH-E590, alaturi de alte piete dezvoltate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea