Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #fashionista #samsung corby #milano

Samsung Corby s-a lansat oficial la Milano

Noul Samsung Corby , primul telefon full-touch destinat tinerilor utilizatori, si-a revendicat titlul de " fashionista " prin lansarea globala pe podiumurile de moda din Milano, cu o zi inainte de deshiderea "Saptamanii de moda".

Asa cum fotomodelele cele mai faimoase din lume si cei mai influenti cumparatori de moda s-au adunat in oras pentru dezvaluirea noilor tendinte ale anului viitor, mai mult de 400 de VIP-uri s-au alaturat lui Samsung pentru evenimentul de lansare la nivel mondial al lui Corby la Studio 90, in faimoasele East End Studios.

Specificatii tehnice

Terminalul este un model cu ecran tactil si vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate, denumite si " Fashion Jackets ". Totodata, telefonul dispune de suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul model urmareste strategia companiei "touch pentru fiecare stil de viata", fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 256.000 de culori. Telefonul dispune si de player muzical si video si suporta formate audio MP3, WMA, eAAC+ (audio) si H.263, H.264, MP4 si WMV (video).

Alte detalii

Modelul Corby incorporeaza interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz si are sistem tactil de feedback care face ca operatiunile accesate de pe ecranul tactil sa fie simple si intuitive. Mobilul ofera un raspuns tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget.

Totodata, utilizatorii pot personaliza si mai mult mobilul si interfata cu ajutorul aplicatiilor utile si a widget-urilor care sunt deplasate prin "drag-and-drop". Camera foto din dotarea telefonului este de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, iar conectivitatea modelului se reduce la EDGE. Samsung Corby este disponibil in tarile europene de la mijlocul lui septembrie si costa aproximativ de 150 de euro.

Campanie Samsung Corby

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea