Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #corby pop #samsung c3510

Samsung C3510 sau Corby Pop a fost anuntat oficial

Producatorul de telefoane mobile Samsung a anuntat oficial lansarea terminalul Samsung C3510 care a fost cunoscut initial cu numele de Samsung Corby Pop.

Modelul face parte din seria de telefoane Corby, dar este o varianta si mai modesta decat primul model Corby lansat de compani coreeana.

Specificatii tehnice Corby Pop

Asemenea primului telefon mobil Corby, Samsung C3510 dispune si el de un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si va oferi tinerilor utilizatori acess direct catre cele mai cunoscute retele sociale ca Facebook sau MySpace.

Totodata, Samsung C3510 vine cu o serie de aplicatii speciale, printre care se numara si mesageria instantanee Parligo. Asemenea originalului Corby, modelul C3510 este dotat cu radio FM si probabil player muzical si video. Printre specificatiile tehnice ale telefonului mobil se numara camera foto modesta de 1,3 MP, fara flash sau autofocus, memorie interna de 22 MB si un acumulator standard Litiu-Ion, cu o capacitate de 960 mAh care rezista pana la opt ore de convorbiri. Din aceasta luna Samsung Samsung C3510 se lanseaza pe piata din Rusia si va costa in jur de 200 USD.

Originalul Samsung Corby

Terminalul este un model cu ecran tactil si vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate, denumite si " Fashion Jackets ".

Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch. Telefonul dispune si de player muzical si video si incorporeaza interfata de utilizator TouchWiz. Samsung Corby poate fi achizitionat si de pe piata autohtona la pretul de 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea