Stiinta & Tehnologie

#samsung #betty boop #telefon mobil #copii #franta

Samsung Betty Boop, telefon pentru fete

Asemenea lui Samsung Tobi, noul terminal al companiei coreene, numit Samsung betty boop "> betty boop "> Betty Boop , este destinat copiilor.

Telefonul mobil este o editie limitata si a fost lansat numai in Franta prin operatorul local Bouygues Telecom.

Specificatii tehnice

Samsung Betty Boop este un slider care functioneaza in retele GSM. Este posibil ca terminalul aiba ecran de 1,6 inch cu rezolutie QCIF (Quarter Common Intermediate Format) de 144 x 176 px, desi aceste detalii nu au fost inca confirmate.

Totusi, se stie ca modelul are display color cu suport pentru 65.000 de culori. Noul Samsung dispune atat de player muzical incorporat, cat si de radio FM.

Camera foto din dotarea lui Samsung Betty Boop este modesta de rezolutie VGA, adica va face capturi la o rezolutie maxima de 640 x 480 px. Nu se cunoaste nici memoria interna a terminalului, dar telefonul are slot pentru card microSD.

Alte detalii

Modelul suporta un maxim de conectivitate de GPRS si EDGE. Acumulatorul noului Samsung este standard Litiu-Ion care in mod stand-by rezista pana la 192 de ore si pana la 3 ore de convorbiri.

Samsung Betty Boop poate fi achitionat numai prin operatorul de telefonie mobila francez Bouygues Telecom la pretul de 550 RON. Pentru abonament de doi ani, francezii vor putea cumpara telefonul la pretul de 1 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea