Stiinta & Tehnologie

#samsung behold #touchwiz #android

Samsung Behold II cu Android a fost prezentat oficial

Compania coreeana Samsung anunta lansarea unui nou dispozitiv mobil care ruleaza sistemul de operare Android, modelul Behold II.

Noul terminal este cunoscut si sub numele de de T939 si se va lansa in reteau operatorului american de telefonie mobila T-Mobile .

Specificatii tehnice

Samsung Behold II este urmasul primului model Behold si este un telefon dotat cu ecran AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), sensibil la atingere care masoara 3,2 inch. Desi nu a fost specificate numarul de culori pe care ecranul le poate afisa sau rezolutia lui, comunicatul lui Behold II indica faptul ca terminalul este capabil de imagini foarte clare.

Modelul Behold II este primul telefon mobil Samsung destinat utilizatorilor T-Mobile care ruleaza sistemul de operare Android. Fiind optimizat Google, acesta vine cu o serie de servicii preinstalate ca Google Search, Google Maps , Gmail, YouTube si Google Talk. Totodata, Samsung Behold II mai vine dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si capabilitati de capturi video. Memoria interna a telefonului nu a fost data publicitatii, dar acesta suporta marirea spatiului de stocare printr-un card de maxim 16 GB.

Alte detalii

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta destul de bine, dispunand de 3G si Wi-Fi. Chiar daca ruleaza Android, noul Samsung Behold II dispune de aceeasi interfata de utilizator pe care o au si alte modele cu ecran tactil, TouchWiz.

Printre specificatiile tehnice ale noului mobil se numara player-ul muzical incorporat, Bluetooth 2.1 si receptor GPS. Din pacate nu se stie daca telefonul se va lansa si pe alte piete. Totodata, reprezentantii companiei nu au facut public si pretul lui Samsung Behold II.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea