Stiinta & Tehnologie

#samsung b7300 #windows mobile #sistem de operare #slider #smartphone

Samsung B7300 va rula Windows Mobile

Modelul Samsung B7300 a mai aparut pe internet, dar inafara de faptul ca modelul va rula sistemul de operare Windows Mobile , nu se cunosteau si alte detalii.

Recent, terminalul a fost reperat din nou pe internet, de aceasta data cu cateva imagini si o parte din specificatiile tehnice.

Detalii tehnice

Desi pare sa nu fie un smartphone, modelul face parte din aceasta categorie. Prin urmare, Samsung B7300 va rula sistemul de operare Windows Mobile, probabil versiunea 6.5 si va avea un ecran de 3,2 inch, complet tactil cu rezolutie de 320 x 400 px.

Asemenea altor terminale Samsung cu touchscreen, B7300 va avea incorporata interfata TouchWiz, care a fost introdusa pentru prima data de catre compania coreeana in telefonul Samsung F480. Terminalul va fi quad-band pentru retelele GSM si va avea un maxim de conectivitate GPRS si EDGE. Totodata, telefonului nu ii va lipsi receptorul GPS si asa cum Samsung si-a obisnuit fanii, va veni probabil cu serviciile Google preinstalate, Maps, Mail, Search.

Printre altele

Telefonul masoara 107,9 x 51,8 x 12,9 mm si cantareste 100 de grame. Are camera foto modesta de 3,2 MP, dar nu se stie daca va avea flash sau autofocus. Modelul are radio FM incorporat si conectivitate Bleutooth si USB/microUSB, ambele versiunea 2.0.

Desi se aseamana foarte mult cu Samsung UltraTouch S8300, Samsung B7300 pare sa fie o versiunea mult mai ieftina si modesta, care are o serie de lipsuri ( conectivitate 3G sau Wi-Fi). In prezent, pretul telefonului nu este cunoscut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea