Stiinta & Tehnologie

#samsung b5100 #symbian #telefon mobil #smarphone

Samsung B5100 va rula Symbian

Coreenii de la Samsung sunt pusi pe fapte mari. Recent site-ul oficial al FFC-ului (Federal Communications Commission ) a prezentat un nou model al companiei.

Este posibil ca Samsung B5100 sa ruleze sistemul de operare Symbian.

Specificatii tehnice

Pe langa faptul ca terminalul va rula Symbian, modelul Samsung B5100 este un candybar care va avea carcasa confectionata din metal si care se aseamana cu modelul deja lansat, Samsung i7110.

Asemenea lui i7110, telefonul B5100 va masura in jur de 118 x 52 x 12 mm si posibil va cantari in jur de 130 de grame. Totodata, s-ar putea ca modelul sa dispuna de un ecran de 2,6 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung B5100 va avea o conectivitate ridicata, standardele GPRS si EDGE cu HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si USB, plus receptor GPS cu posibil suport Google Maps asa cum au majoritatea telefoanelor coreene.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale noului telefon se numara si camera foto care este de 3 MP cu flash LED, dar nu se stie daca modelul va dispune si de autofocus. Terminalul va avea suport microSD si DivX.

In prezent nu se stie data exacta de lansare a lui Samsung B5100. Smartphone-ul pare sa fie totusi un telefon accesibil, desi reprezentantii companiei nu s-au inghesuit sa declare un eventual pret al modelului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea