Stiinta & Tehnologie

Samsung a anuntat trei telefoane noi

Prin Asia, companii ca LG sau Samsung "isi fac de cap" destul de mult, pentru ca asiaticii sunt probabil cei mai mari consumatori de telefoane mobile, cele mai multe terminale lansadu-se acolo.

Asa se face ca intr-un show recent de telefonie mobila, Samsung a fost una din companiile care si-a lansat trei telefoane noi pentru piata asiatica si anume, Samsung SGH-M620, SGH-B200 si SGH-B110.

Seriile "Connected" si "Essential"

Cele trei telefoane fac parte din seriile "Connected" si respectiv "Essential" de la Samsung si parca vin sa completeze gama de telefoane entry-level lansate in ultima vreme pe piata, pentru ca cele trei sunt si ele tot "entry-level".

Modelul SGH-M620 este "modelul" seriei "Connected". Are un ecran LCD de 1,9 inchi, slot de card microSD pentru marirea spatiului de stocare, iar de aici putem deduce faptul ca telefonul are o memorie mica, radio FM incorporat acesta suportand inregistrari audio.

B200 este un candybar care functioneaza in retele dual-band, are un ecran de rezolutie 128 x 128 pixeli si memorie interna de 2 MB. Ca si modelul anterior, acesta are radio FM incorporat cu capabilitati de inregistrare audio .

Cel mai mic

B110, pare sa fie cel mai cuminte telefon. Este un candybar, care pare sa aiba ecran de rezolutie 128 x 128 pixeli, tastatura normala alfanumerica si la fel ca M620 si B200 are radio FM cu capabilitati de inregistrare. Alaturi de B200, acesta face parte din seria "Essential".

Samsung SGH-M620 si Samsung SGH-B200 se vor lansat in Asia in luna iunie si respectiv mai a acestui an. B110 nu se stie cand va aparea pe piata asiatica, probabil cam tot in aceasi perioada. Din pacate nu se stie daca Europa va avea parte de ele. Sa speram ca nu vom fi uitati.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea