Stiinta & Tehnologie

#sagem #puma #cosyphone #sagem puma

Sagem Puma a fost prezentat oficial

 Mobile World Congress 2010, evenimentul care se desfasoara in Barcelona a fost gazda francezilor de la Sagem care si-au prezentat noua colectie de telefoane mobile.

Specificatii tehnice


Sagem Puma
se aseamana foarte mult cu telefonul mobil Samsung Corby sau chiar Blue Earth, model eco al aceluiasi producator coreean si asta datorita panoului solar aplicat pe partea din spate a dispozitivului si cateva aplicatii speciale pe care modelul le incorporeaza. Reprezentatii companiei au facut de asemenea publice si o parte din specificatiile tehnice ale telefonului, astfel, asemeni lui Samsung Corby si acest model are ecran sensibil la atingere cu diagonala de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

La capitolul conecticitate noul Sagem Puma se prezinta mult mai bine decat Corby, modelul francezilor avand incorporata conectivitate 3G cu HSDPA, receptor GPS si busola digitala, iar navigarile pe internet se pot face prin browser-ul WAP de la bordul telefonului.

Alte detalii

Printre specificatiile lui Sagem Puma se numara si pedomentrul, functie care numara pasii facuti de utilizator si indica caloriile consumate pe distanta pe care acesta a parcurs-o. Telefonul are si camera foto , iar in cazul lui Puma aceasta este de 3,2 MP cu flash LED.

Modelul cu player muzical si radio FM se va lansa oficial in magazinele din Europa in luna aprilie din 2010. Este posibil ca modelul sa fie poata fi achizitionat si in Romania prin site-ul oficial al celor de la Puma. Pretul telefonului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea