Stiinta & Tehnologie

Sagem lanseaza modelul Porsche P9522

Compania franceza Sagem , a anuntat lansarea unui nou telefon mobil, modelul Porsche P9522 .

Terminalul vine la scurt timp dupa ce Samsung a lansat pe piata modelul Armani, iar zvonurile vorbesc despre o lansare LG Prada II .

Specificatii tehnice

Noul Sagem Porsche P9522 este un telefon candybar care are carcasa metalica de aluminiu, este un smartphone si face parte din categoria de telefoane high-end.

Terminalul are ecran de 2,8 inch, sensibil la atingere, dar din pacate producatorul nu a specificat ce rezolutie are sau numarul de culori. Totodata, terminalul are si camera foto de 5 megapixeli, dar si in acest caz reprezentantii Sagem nu mentioneaza daca telefonul are flash, autofocus sau alt tehnologii specifice.

Conectivitatea & Co.

Terminalul mai este dotat cu receptor GPS cu posibile functii aGPS, suporta conectivitate Wi-Fi si EDGE. Vestea proasta este ca Sagem Porsche nu dispune de 3G. In legatura cu aceasta problema, Jean-Luc Heal, vice presedintele Sagem Mobiles a declarat ca: "Nu cred ca aceasta caracteristica este importanta pentru clientii nostrii. Wi-Fi-ul din dotare este destul sa satisfaca poftele de internet ale utilizatorului."

Sagem Porsche P9522 are suport pentru slot card microSD si suport de citire amprenta, dispozitiv care e posibil sa fie un mod de protejare a propriului telefon mobil. Nou terminal Sagem va fi distribuit in magazinele din lume de saptamana viitoare, iar pretul lui este de 600 de euro.

Film de prezentare a terminalului Sagem Porsche P9522



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea