Stiinta & Tehnologie

#saab #9-5 #modele #masini

Saab: Cinci noi modele pana la finele anului 2013

Suedezii de la Saab vor lansa cinci modele noi pana la sfarsitul anului 2013.

Astfel, in cursul acestui an producatorul auto va aduce pe piata noul 9-5, incercand astfel sa se impuna ca fiind un adevarat actor in segmentul sedanurilor de lux de dimensiuni medii. Are ceva de lupta, insa modelul mizeaza pe eleganta. In plus, acesta vine cu un ampatament marit, dar si cu un interior modern.

In anul 2011 , Saab va lansa 9-5 Estate si crossoverul 9-4X .  Acesta din urma imparte detaliile tehnice cu Cadillac SRX si va fi produs in Mexic. Spre deosebire de 9-7X, 9-4X va fi disponibil si in Europa.

Un an mai tarziu, producatorul auto va introduce pe piata reproiectatul 93. Ne putem astepta sa fie oferit ca un hatchback cu trei si cinci usi. Saab 93 va avea la baza o versiune modificata a platformei Epsilon I.

Ultimul, dar nu cel din urma, va fi mult-anticipatul 92 care va fi lansat in 2013. Se pare ca modelul va fi oferit pe plaforma MINI si va avea ca sursa de inspiratie, la nivel de design, originalul 92. Preturile vor fi cu 10% mai ridicate decat MINI Cooper , iar estimarile de vanzari anunta intre 30.000 si 60.000 de unitati livrate anual.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea