Stiinta & Tehnologie

S-ar putea sa avem un iPhone Nano

Cand Apple s-a lansat pe piata de telefoane mobile, era de inteles miscarea lor. Dar iata ca lucrurile au luat alta intorsatura, pentru ca Apple vor tot mai mult.

Dispozitivele iPod nano sunt cunoscute de multi, acestea fiind probabil cele mai cunoscute MP3-playere de pe piata actuala de electronice. Dar ce ziceti de un iPhone nano?

Zvonit de ceva vreme

Totusi, povestile despre un iPhone nano nu sunt noi, unii dintre fani ajungand la glume despre un iPhone Shuffle. Dar asa cum spuneam, aceste zvonuri nu sunt o noutate, ele circuland de anul trecut din septembrie cand unii au ajuns in posesia unor asa zise prototipuri ale unui iPhone Nano in cadrul show-ului IFA de la Berlin.

Dar pana la urma nu exista nici o declaratie oficiala din partea celor de la Apple. Totusi, se pare ca exista o tara in lume care este mai mult ca sigura ca va primi acest dispozitiv, iar aceea tara este Anglia.

... De Craciun

Din spusele celor de la publicatia Daily Mail , iPhone Nano se va lansa in Marea Britanie in preajma Craciunului. Mai mult decat atat se pare ca iPhone Nano va fi distribuit de catre operatorul de telefonie mobila O2 si va costa 150 de lire sterline.

Pe langa acest lucru se mai adauga si declaratia unei surse necunoscute care spune ca: "iPhone Nano va da lovitura". Nu se stie exact unde sau de ce, probabil sursa se refera la potentialul de vanzare pe care acest dispozitiv il are. Noul terminal va fi un candybar, in dimensiuni reduse, asemenea iPod-ului Nano, va avea o rotita de navigare, iar numerele se vor forma de pe partea dorsala... Si cam acestea sunt detalii despre iPhone-ul Nano...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea