Stiinta & Tehnologie

#suplimetare #romania #rabla

S-a suplimentat Rabla!

Chiar daca masini noi au scazut cu 61%, in februarie, fata de 2009 se pare ca programul Rabla se bucura de succes.

Aseara, in cadrul briefing -ului de presa tinuta la finalul sedintei de Guvern de la Iasi, primul- ministru Emil Boc a declarat:

"[...] As face mentiunea ca astazi, asa cum am promis, am suplimentat resursele financiare pentru Programul Rabla. Am suplimentat cu 195 de milioane de lei, astfel incat alte 50.000 de vouchere sa poata fi date acelora care vin sa predea masini vechi la centrele autorizate. Spun aceasta pentru a-i linisti pe toti romanii, spunandu-le ca programul merge mai departe, exista resurse financiare si toti cei care doresc sa apeleze la acest program pot sa o faca in continuare."

"Vreau, de asemenea, sa va informez ca, potrivit datelor pe care Ministerul Mediului le are si ni le-a comunicat in cadrul sedintei de Guvern, sunt deja in procedura de achizitionare aproximativ 4000 de masini noi. In urma faptului ca deja au ajuns 12.000 de vouchere la unitati care vand masini si 63% dintre masinile pentru care se solicita achizitionarea sunt masini autohtone, masini romanesti. Deci iata ca efectul pe care l-am scontat, acela de a genera si pe orizontala sustine activitati industriale, locuri de munca. Acest lucru se intampla. Asa cum am spus, 4000 de masini noi sunt deja in procedura de achizitionare, evident, urmand parcurgerea procedurilor necesare pentru cumpararea unei masini."

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea