Stiinta & Tehnologie

#x2 football 2009 #ipod touch #iphone

S-a lansat X2 Football 2009 pentru iPhone

X2 Games anunta lansarea jocului X2 football 2009 pentru terminalul iPhone si playerul muzical iPod Touch.

Anuntul vine imediat dupa ce FIFA 2010 a fost prezentat de catre Electronic Arts .

Un nou fel de joc

Desi producatorul britanic de jocuri nu este la prima lansare a lui X2 Football, versiunea 2009 este mult imbunatatita si vine cu anumite caracteristici speciale care vor ajuta utilizatorul in timpului jocului.

Mai mult, reprezentantii companiei declara ca x2 football 2009 a fost realizat prin indrumarile comunitatii proprii. Astfel noul joc dispune de moduri gaming multiplayer , suport pentru limba japoneza si elimina o serie de bug-uri pe care prima versiune le prezenta. Unul din cei care au lucrat la noul joc declara ca implementarile in noua versiune s-au facut foarte usor datorita constructiei iPhone-ului. "Atunci cand am facut imbunatarile si noile implementari procesul a fost destul de usor si asta s-a datorat platformei oferite de Apple. In plus, stim ca avem o comunitate fidela, iar utilizatorii chiar cereau modul de joc multiplayer asa ca am incercat sa le indeplinim dorinta", a declarat Des Gayle, producator in cadrul X2 Games.

Echipe in Wi-fi

Totusi, unul dintre cele mai importante aspecte ale lui X2 Football 2009 este modul de joc multiplayer care se desfasoara cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi. Acest lucru lasa toti utilizatorii de orice generatie de iPhone si iPod Touch sa intre in joc.

Printre modurile de joc de care noul titlu dispune de numara meciurile intre doi rivali, intre patru sau chiar echipe. X2 Football 2009 este disponibil pentru descarcare in magazinul iTunes si costa 2,99 lire sterline, adica in jur de 14 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea