Stiinta & Tehnologie

S-a lansat un nou telefon mobil de lux, Incrudo Phantom

Compania ruseasca Incrudo, a lansat un nou telefon mobil de lux care se numeste Phantom .

Motto-ul sub care a fost lansat terminalul este "cel mai durabil telefon mobil din lume".

Specificatii tehnice

Asa cum era de asteptat din partea unui terminal de lux specificatiile tehnice ale lui Incrudo Phantom sunt foarte modeste, iar telefonul este masiv. Dimensiunile lui Phantom nu sunt mai mici de 106 x 45 18 mm si acesta cantareste 230 de grame. Dupa cum se vede din aceste prime specificatii, terminalul nu este deloc compact.

Carcasa telefonului este din metal, acesta fiind unul din motivele pentru care terminalul are o asemenea greutate. Ecranul lui Incrudo Phantom este confectionat din cristale de zafir pentru a nu se zgaria. Producatorul nu spune nimic de marimea lui, doar faptul ca ecranul are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 16 milioane de culori.

Detalii la fel de tehnice

Butonul de navigare a D-pad-ului are incrustat un zafir in el, totodata terminalul are memorie interna de 8 GB si suporta conectivitate GPRS si EDGE ambele de clasa 10 . Incrudo Phantom va functiona in retele GSM si vine dotat cu broswer WAP 2.0 cu suport xHTML si capabilitati e-mail pe langa cele standard de mesagerie SMS si MMS.

Telefonului nu ii lipseste nici Bluetooth-ul si USB-ul, dar producatorul nu a specificat ce versiuni sunt cele doua. Phantom are camera foto de 3,2 megapixeli care poate face capturi video la o rezolutia maxima de 640 x 480 pixeli.

Compania Incrudo a declaract ca vor exista doar 10 telefoane mobile Phantom, seria fiind o colectie limitata. Un terminal va costa 21.750 de ruble rusesti, adica in jur de 600 de euro. Incrudo Phantom este unul din cele mai ieftine terminale de lux de pe piata.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea