Stiinta & Tehnologie

#gadgeturi las vegas #targ electronice #lansari ces 2015 # noutati CES 2015 #CES 2015

S-a lansat telefonul in care incape orice si televizorul subtire cat un caiet

Pasionatii de gadgeturi continua sa fie uimiti de lansarile care au loc zilele acestea la Las Vegas, in cadrul Consumer Electronics Show 2015. Dispozitive de supraveghere care nu scapa nimic, telefoane mai inteligente decat ti-ai fi imaginat si tehnologii la care nimeni nu visa sunt de acum realitate.

Telefonul cu 320GB de spatiu


Foto:go4it.ro

Un smartphone cu spatiu de stocare impresionant - 320 de giga - a fost lansat ieri in cadrul CES. Saygus V2 are ecran de 5 inci, cip Snapdragon cu procesor quad-core la 2,6GHz si foloseste sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Telefonul are si doua camere foto care promit rezolutii spectaculoase, una de 21MP, si o alta de 13MP.

Televizorul ca o revista

Iar semnalul ca ne aflam in plina epoca a televizoarelor ultra slim l-au dat cei de la Sony, care au prezentat un televizor din seria 4K Ultra HD. Acesta este mai subtire decat un smartphone, fiind practic cam cat o revista. Culorile sunt absolut spectaculoase facand din imaginile difuzate o adevarata arta.



Foto:bunewsservice.com

Foto principala: usatoday.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea