Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Star Wars: The Force Unleashed pentru mobile

Compania THQ a anuntat lansarea jocului Star Wars : The Force Unleashed pentru telefoanele mobile.

Pana acum jocul a fost disponibil doar pentru iPhone si platformele de joc N-Gage ale celor de la Nokia.

Peste 850 telefoane mobile

Odata ce titlul s-a lansat pentru dispozitivele mobile, Star Wars: The Force Unleashed va fi disponibil pentru mai bine de 850 de modele de telefoane mobile. Utilizatorul va trebui sa intre in pielea elevului lui Darth Vader .

Actiunea jocului se va desfasura in timpul dintre filmele Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith si Star Wars: Episode IV: A New Hope. Perioada cuprinde 20 de ani in care Luke Skywalker s-a nascut si a ajuns la varsta de 20 de ani.

In pielea personajului negativ

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de pe piata, Star Wars: The Force Unleashed arata perspectiva personajului negativ. Jucatorul va trebuie sa curete universul de Cavalerii Jedi . Mai mult decat atat, decizia finala a jucatorului va putea schimba pentru totdauna existante Jedi.

Totodata, utilizatorul va avea la dispozitie grafica 3D si imagini cinematice, plus tehnologia speciala creata de HTQ, CellWeaver. Aceasta lasa jucatorul sa isi creeze anumite tipare ce pot fi formate prin intermediul tastaturii telefonului mobil.

Star Wars: The Force Unleashed poate fi procurat doar prin unul din cele opt retele pe care compania THQ le-a ales pentru distributie. In prezent nu se stie cand Star Wars: The Force Unleashed se va lansa in Europa sau pe piata din Romania. Site-ul oficial al producatorului nu afiseaza nici pretul de descarcare a jocului.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea