Stiinta & Tehnologie

#smartphone # date telefon # cum protejezi datele

S-a lansat programul care iti protejeaza datele personale din smartphone

Deja nelipsit din viata fiecaruia dintre noi, smartphone-ul a ajuns sa fie o grija majora pentru posesori. Utilizatorii de telefoane inteligente devin anxiosi numai la gandul ca datele personale introduse in telefonul lor pot fi pierdute intr-o clipa. Din fericire, un nou program de protectie vine in sprijinul lor.

Lookout Mobile Security a lansat una dintre cele mai noi si eficiente metode de protectie a gadgetului tau preferat. Pentru un abonament lunar de doar 10 lei sau chiar mai ieftin (in functie de complexitatea serviciului ales), programul dezvoltat de cei de la Lookout iti ofera salvarea periodica a datelor din telefon, sistem de protectie impotriva incercarilor de a downloada aceste date prin intermediul unor virusi si reinstalarea datelor pe un alt telefon.

Poti sa iti accesezi datele oricand pe site-ul Lookout.com, sa salvezi copii sau sa transferi fisierele pe alte dispozitive electronice. In cazul in catre telefonul ti-a fost furat si ai convingerea ca nu il vei mai primi inapoi, poti recurge inclusiv la masura extrema de a cere programului de protectie sa stearga orice informatie din smartphone.

Foto: welovedigital.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea