Stiinta & Tehnologie

# pret apple watch #apple watch editie lux #Apple Watch

S-a lansat mult asteptatul Apple Watch, ceasul care costa mai mult ca o masina

Noul Apple Watch lansat de gigantul IT este deja disponibil la precomanda incepand de astazi, scrie The Guardian. Pretul porneste de la 349 de dolari, varianta din plastic, si ajunge la cel putin 10.000 de dolari, varianta de lux.

In Romania, pretul va fi si mai mare, intrucat la costul de baza intervine TVA-ul si adaosul comercial. Apple a ales sa dezvolte trei game de Watch, cu doua variante de ecran (38 mm si 42 mm). Principalul plus tine de design, unul atractiv, in stilul Apple. Iar principalul minus il reprezinta autonomia, de numai 18 ore, sustin specialistii in IT.

Acestia considera produsul destul de scump, fara prea multe inovatii si cu un mare dezavantaj: gadgetul devine inutil daca nu il sincronizezi cu iPhone 5 sau 6, relateaza GadgetReport.ro

Ceasul inteligent beneficiaza si de o editie limitata intitulata Apple Watch Edition. Acesta va avea carcasa si curea din aur de 18 karate, iar pretul va porni de la 10.000 de dolari, ajungand pana la 17.000 de dolari. Produsul va putea fi cumparat doar din anumite magazine selectate.

Toate variantele pot fi insa pre-comandate de astazi, iar livrarile incep pe 24 aprilie.

Foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea