Stiinta & Tehnologie

#idracula #iphone #jocuri

S-a lansat iDracula pentru iPhone

, companie independenta dezvoltatoare de jocuri pentru iPhone, a lansat jocul .

Acesta a avut premiera pe data de 19 februarie si a devenit in scurt timp cel mai bine vandut joc pe iTunes.

Poveste de adormit vampirii

iDracula face parte din categoria de jocuri shooter. Utilizatorul trebuie sa intre in pielea unui , iar punctujul cel mai bun va fi determinat de catre numarul de vampiri omorati.

"Actiunea jocului, povestea si grafica buna au facut ca acest joc sa aiba acest succes enorm. Suntem determinati sa continuam producerea unor astfel de titluri pentru iPhone si iPod Touch . Faptul ca alt joc creat de noi, Zen Bound, a primit un prestigios premiu nu face decat sa confirme faptul ca nu lucram degeaba", a declarat Chris Byatte, fondator si sirector al Chillingo .

De toate, pentru toti


Pe langa actiune multa si de calitate, iDracule se bucura si de o grafica de exceptie si efecte vizuale si audio foarte bune. Jucatorul va trebui sa vaneze de la vampiri, la varcolaci, vrajitoare , iar la final, pe .

"iDracula demonstreaza ca atunci cand combini o doza buna de muzica, efecte vizuale, joc captivant si un pret bine cantarit ai posibilitatea sa ajungi locul 1 in iTunes", declara Pavel Kupriyanov, CEO-ul MoreGames Entertainment.

In prezent, jocul iDracula costa aproximativ 3 RON. Este posibil ca in decurs de o luna producatorii sa schimbe pretul lui iDracula.

Demonstratie de joc iDracula pe iPhone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea