Stiinta & Tehnologie

#samsung #camera foto #nx mini #poze selfies

S-a lansat camera foto ideala pentru selfies

Samsung a lansat de curand o camera foto compacta ideala pentru faimoasele selfies, NX Mini. Aceasta este un model fara oglinzi, dotat cu un ecran LCD care se poate roti la 180 de grade.

Camera principala a telefoanelor mobile este dificil de folosit pentru selfies, iar cea secundara are de multe ori o rezolutie foarte slaba, care captureaza imagini neclare.

Samsung a speculat nevoia utilizatorilor platformelor sociale de a-si face selfies si a realizat un aparat foto compact, de marimea unui smartphone: are 0,89 inch si 158 de grame.

NX Mini este atat de subtire, incat Samsung a fost nevoit sa-i creeze inca un sistem de lentile pe care sa il incorporeze in ea, intrucat lentilele fara oglinzi necesita un sistem diferit de DSLR. Asa ca dezvoltatorii au realizat un total de 3 lentile pentru aparatul foto ideal pentru selfies: modelele fixe de 9, respectiv 17 mm si un zoom de 9-27 mm, care va putea fi adaptat la orice lentila NX.

NX Mini realizeaza fotografii la o rezolutie de 20,5 mp si filmeaza cu o frecventa de 30 de cadre pe secunda, creand videoclipuri la o rezolutie de 1080 p.

Sursa foto: desktopwallpaper2.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea