Stiinta & Tehnologie

#iphone #ipod touch #appel #smartphone #telefon mobi #windows mobile #palm os #wordsworth smartygills #bubble shuffle

S-a lansat Bubble Shuffle pentru telefoanele mobile

Jocul Bubble Shuffle s-a lansat pe mai multe platforme mobile si este disponibil pe terminalele care ruleaza sistemul de operare Palm, Windows Mobile si dispozitivele Apple, iPhone si iPod Touch .

Jocul este unul din cele mai recente titluri pentru telefoanele mobile si smartphone-uri lanste de compania americana AstraWare.

Ajuta-l pe wordsworth smartygills

Ca si originalul Bubble Shuffle il are ca erou pe Wordsworth Smartygills. Idea jocului este simpla, jucatorul trebuie sa il ajute pe Wordsworth Smartygills sa formeze cuvinte cu un set de litere date.

Utilizatorul incepe in modul simplu in care are de format cuvinte din patru litere, ca in final sa fie nevoit sa formeze cuvinte cu sapte sau mai multe litere. La nivelele mari jucatorii trebuie sa formeze cel putin un cuvant care sa contina toate literele data in tura respectiva.

Originalul, pe PC

Versiunea pentru telefoane mobile a lui Bubble Shuffle face parte dintr-o serie cunoscuta a celor de la AstraWare numita Bubble. Titlul este o serie de jocuri de cuvinte care si in prezent este disponibila pentru PC-uri.

Bubble Shuffle dispune de patru moduri de jocuri, doua contratimp si doua mai relaxante fiecare cu diferite variatiuni ale stilului de joc. Jucatorul mai are la dispozitie patru nivele de dificultate, un sistem de anagrame si premii pentru gasirea de cuvinte neuzuale.

Bubble Shuffle pentru Palm si Windows Mobile costa 32,5 RON si poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului. Versiunea pentru iPhone si iPod Touch se gaseste magazinul online iTunes si costa 16,8 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea