Stiinta & Tehnologie

# oferta baterie iphone # pret iphone #baterie iphone #baterie smartphone #smartphone

S-a inventat bateria de iPhone care tine o saptamana!

Daca ai un iPhone, probabil cea mai mare problema a ta este durata de viata a bateriei. Daca il folosesti intens, mai ales pentru navigarea pe internet, aceasta se descarca si in doar cateva ore. Cercetatorii britanici au gasit insa o solutie: bateria care functioneaza cu hidrogen.

Noua baterie functioneaza exact ca o pila de combustibil pentru automobile: transforma hidrogenul si oxigenul in electricitate, astfel incat vei putea folosi iPhone-ul mult mai mult timp, relateaza digi24.ro. Cat de mult? Britanicii care au pus la punct acest dispozitiv sustin chiar ca bateria lor ofera smartphonului de la Apple o autonomie de o saptamana.

In plus, aspectul telefonului nu trebuie modificat pentru adaugarea noii baterii. Singura modificare necesara o reprezinta niste gauri necesare pentru ventilatia vaporilor de apa emisi de pila cu hidrogen.

Britanicii nu sunt la prima isprava de acest gen. Firma producatoare a mai lansat deja pe piata un incarcator alimentat tot cu hidrogen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea