Stiinta & Tehnologie

RSPCA isi lanseaza jocul pentru telefoane mobile

Numele RSPCA poate sa fie cunoscute celor care urmaresc canalul de televiziune Animal Planet, acestia fiind eroii salvatori a multor animale abandonate .

RSPCA sau pe nume complet The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals este o clinica veterinara fondata din donatiile oamenilor cu sediul in Anglia.

Cu ajutor de la profesionisti

Jocul celor de la RSPCA se numeste Mobidog si a fost creat impreuna cu o companie numita Lateral, un dezvotator de continut pentru telefoane mobile din Londra. Asa cum era de asteptat, jocul gandit de asociatie are ca scop raspandirea mesajului de responsabilitate pe care detinatorii de animale il au.

Dar RSPCA nu sunt la prima lansare "virtuala". Cu ceva timp in urma tot ei au fost cei ce au scos pe piata o aplicatie numita Cyberpet, ce avea ca actiune se invartea in jurul unui animal virtual ce avea nevoie de grija utilizatorului computerului. Cyberpet a fost creat tot in colaborare cu Lateral.

Joc gratuit

Vestea buna este ca Mobidog pentru telefoanele mobile este gratuit si poate fi descarcat de pe site-ul oficial al Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals. Daca esti prin Anglia tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un mesaj text cu continutul PLAY la numarul 60022.

Helen Ball, responsabila campaniei RSPCA declara ca: "Scopul jocului este sa educe oamenii. Acestia trebuie sa inteleaga ca un animal are nevoie de mancare, apa, un camin, exercitiu, compania unui om si ajutor veterinar. Speram ca mesajul nostru sa ajunga la toata lumea."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea