Stiinta & Tehnologie

#carburant #scumpire carburanti #masini #benzina #motorina

Rompetrol scumpeste carburantii

Incepand de astazi la pompele Rompetrol vom avea de-a face cu preturi mai mari , compania petroliera urcand tarifele la benzina si motorina cu 6 bani/litru, potrivit site-ului companiei.

Astfel, litrul de benzina Efix 95 costa 5,04 lei/litru, iar pentru un litru de benzina Alto 101 va trebui sa scoateti din buzunar 5,7 lei/litru. Motorina Efix Diesel costa 4,98 lei/litru, iar motorina Diesel Alto 55 are un pret de 5,32 lei/litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta. Ultima modificare a pretului la a avut loc la data de 15 decembrie, cand compania a scumpit motorina cu 5 bani/litru.

Si OMV Petrom a scumpit astazi benzina cu 9 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru.

Lista nu se opreste aici. Incepand de la 1 ianuarie va intra in vigoare o ordonanta prin care accizele la produsele petroliere vor creste, fapt ce va conduce la noi scumpiri la combustibili .

 

Citeste mai multe pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea