Stiinta & Tehnologie

# mobile milano #milano #romania

Romania, prezenta la Salone Internazionale del Mobile, Milano

Romania participa in perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important targ european din sectorul mobilei si al amenajarilor interioare. Dupa o pauza de 2 ani cauzata de pandemie, reluarea prezentei Romaniei la unul dintre cele mai importante targuri de mobilier asigura firmelor romanesti descoperirea noilor tendinte ale pietei, identificarea preferintelor cumparatorilor si, la fel de important, cunoasterea concurentei la o scara larga.

 

Romania participa in perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important targ european din sectorul mobilei si al amenajarilor interioare. Pe o suprafata de 495,5 mp 16 companii romanesti isi expun colectiile de mobilier, in stil clasic sau modern, urmand cele mai noi tendinte din domeniu: ASKIA FURNITURE SRL, AXM PROD’93 SRL, BRADUL MANECIU SRL, CAREL WOODWORKS SRL, CARO JIBOU SRL, DIS PROD SRL, ECOMATRIX SRL, LAITZA NORD SRL, LEMN PROD EX COM SA, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX&COMPANY SRL, MONTANA CAMPENI SRL, NEWEL TURING SRL, NORDARIN PROD COM SRL, SZEL MOB SRL si URBAN WOODS SRL.

Obiectivul principal al participarii firmelor din Romania la eveniment este de a face cunoscuta industria autohtona de mobila. In plus, companiile au oportunitatea de a-si extinde reteaua de contacte, de a stabili noi parteneriate si de a consolida relatiile comerciale existente cu societati de profil din Italia si alte tari. Efectele participarii firmelor romanesti la targ se vor reflecta in extinderea si modernizarea gamei de produse, precum si cresterea exporturilor de mobilier.

Dupa o pauza de 2 ani cauzata de pandemie, reluarea prezentei Romaniei la unul dintre cele mai importante targuri de mobilier asigura firmelor romanesti descoperirea noilor tendinte ale pietei, identificarea preferintelor cumparatorilor si, la fel de important, cunoasterea concurentei la o scara larga.

Cea de-a 60-a editie a targului de la Milano vine cu incurajarea firmelor participante de a-si expune inovatiile si viziunile din domeniu. Colectiile expuse la Salone Internazionale del Mobile sustin angajamentele firmelor care investesc in tehnologii de ultima ora. Milano este locul ideal pentru promovarea noilor tendinte, fiind totodata si locul unde designerii talentati, cu potential, au sansa de a se afirma, devenind vizibili pentru o lume intreaga.

Prezenta romaneasca la unul dintre cele mai prestigioase Saloane Internationale de Mobila aduce un beneficiu important producatorilor romani, generand colaborari insemnate si noi oportunitati de export, precum si o crestere a vizibilitatii produsului romanesc si o imbunatatire a calitatii marfurilor exportate.

Participarea Romaniei la targul de mobila de la Milano este sponsorizata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului si organizata impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

FOTO: romania-salonedelmobile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea