Stiinta & Tehnologie

#robinet electric #amortizaor zgomot #Bartrom

Robinete electrice cu amortizor de zgomot numai la Bartrom

Cauti robinete electrice? Bartrom este furnizorul care iti pune la dispozitie o serie de robinete electrice 3/2, care includ amortizor de zgomot. Pentru ce sunt folosite robinetele electrice? Pentru incalzirea rapida a apei in caz de defectiune a centralei sau boilerului.

 

Multitudinea si buna functionare a produselor Bartrom este pusa la dispozitia clientilor prin livrare rapida in 24 h si preturi corecte si este confirmata de catre acestia imediat dupa achizitie. Doar prin simpla alegere a furnizorului Bartrom iti stau la dispozitie proiectarea, modernizarea si automatizarea instalatiilor si echipamentelor. Ti se ofera consultanta si sustinere din partea expertilor profesionisti Bartrom.

Robinetele electrice de la Bartrom au urmatoarele caracteristici: filet G ¼, tensiune 230 V AC. 50 Hz, dimensiuni ( A - 45.0 mm, B - 29.0 mm, C - 96.0 mm), presiune intrare 2 ÷ 10 bar, temperatura max. 60°C, temperatura mediului ambiant max. 60°C, debit 1600 l/min, conditii de masurare a debitului P1 = 6 bar si diferenta de presiune Δp = 1 bar, corpul format din zinc turnat, garnitura si membrana NBR, grad de protectie IP 65, iar mediul este aerul comprimat.

Robinetele electrice sunt listate in catalogul Bartrom drept produse calitative, cu eficienta garantata in crearea ambientului dorit. Fac parte din lista produselor testate atat de expertii Batrom, cat si de clienti, iar experienta cu robinetele electrice este una garantata.

De ce sa alegi furnizorul Bartrom pentru pneumatica si control fluide?

Pentru ca Bartrom are in componenta o lista premium de produse, principiile pe care se bazeaza fiind siguranta, eficienta si profesionalismul. Livrarea produselor se realizeaza rapid si in termen, tocmai pentru ca promisiunea si integritatea in fata clientului nu trebuie patate. Cu ajutorul Bartrom imbunatatesti procesul achizitiilor si mentenantei si primesti preturi personalizate pe baza cererilor clientilor. Livrarea se efectueaza in scurt timp si anume in 24 h, garantand calitatea si pretul corect al robinetelor electrice.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea