Stiinta & Tehnologie

#sixt romania #masina #auto #comanda #iphone

Rezerva-ti masina cu iPhone

Sixt Romania vine in sprijinul clientilor sai printr-un serviciu nou.

Compania este singura din Romania care ofera simultan servicii de leasing operational , inchirieri de masini second hand si servicii de rent a car .

Nu ai iPhone la bord

Clientii au acum posibilitatea de a rezerva masina dorita doar folosind telefonul iPhone. Serviciul a fost oferit, in premiera, de catre Sixt AG, companie nemteasc?, lider international in serviciile de inchirieri de masini.

"Suntem bucurosi cs avem acum posibilitatea de a da un plus de valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Posibilitatea de a rezerva masini prin iPhone este un serviciu cu o dimensiune internationala pentru ca de el beneficiaza clientii din intreaga retea Sixt", a declarat Dudy Perry, General Manager Sixt New Kopel .

Cum se face

Prin serviciul iPhone sau iTunes, clientii pot accesa un link si isi pot rezerva on line masina dorita. Confirmarea este primita imediat printr-o captura. De asemenea, clientii au posibilitatea de a-si vizualiza sau anula rezervarea si pot chiar primi o harta a celui mai apropiat service Sixt.

Accesand meniul "Top Offer", clientii pot primi, de asemenea, un overview cu cele mai recente servicii oferite de Sixt. Utilizatorii cardului Sixt Express Card isi pot rezerva masina la preturi avantajoase valabile doar in statiile Sixt.

"Cu doar cateva atingeri pe ecranul smartphone -ului, clientii nostri isi pot selecta si rezerva masina dorita. E simplu", a mai spus Dudy Perry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea