Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #revival 2

Revival 2 va fi disponibil pentru telefoanele mobile

Fanii jocurilor de strategie vor avea la dispozitie foarte curand un nou titlu, cei de la HeroCraft anuntand lansarea lui Revival 2 .

Jocul va fi compatibil cu telefoanele mobile cu sau fara sistem de operare si este continuarea altor doua titluri, Revival si Revival Deluxe.

Strategie de razboi

Asemenea jocurilor anterioare Revival 2 isi pastreaza actiunea si stilul de joc. Utilizatorul are la dispozitie o serie de arme si strategii de razboi pentru a-si infrange inamicul, de la simple mine de teren pana la cele mai noi descoperiri in materie de armament.

Luptele pe care jucatorul la are se desfasoara atat pe uscat, cat si pe apa sau sub apa. Todata, noul joc vine cu o serie de upgrade-uri foarte importante, printre care si cele peste 200 de harti noi sau peste 25 de unitati militare sau posibilitatea de a juca impotriva a pana la sase rivali. Mai multi

Reprezentantii companiei producatoare au mai spus ca jocul poate suporta si noi moduri, cum ar fi posibilitatea de a juca in mai multe persoane de pe un singur dispozitiv. Acest sistem lasa utilizatorii sa duca si tratative politice cu inamicul.

Desi pare complicat, jocul este foarte simplu de invatat, are o interfata intuitiva si este usor de controlat. Revival 2 va fi in curand disponibil pentru download pe site-ul oficial al producatorului. Pretul nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea