Stiinta & Tehnologie

# reparatii telefoane bucuresti #reparatii telefoane #telefoane #bucuresti

Reparatii telefoane in Bucuresti la acasaGSM.ro

Sunt multe service-uri telefoane in Bucuresti, le gasesti mai peste tot, insa cata incredere poti avea in ele atunci cand trebuie sa lasi la ele telefonul tau, plin de informatii vitale, de fotografii si de documente, pe mana unor persoane necunoscute?

Ne cumparam telefoane tot mai performante si tot mai scumpe. Un smartphone este, asa cum ii spune numele, un telefon inteligent, care indeplineste o multime de functii. Folosim azi telefonul mai mult pentru a naviga pe internet decat pentru a initia sau a raspunde la apeluri. Suntem mereu cu telefonul in mana, astfel ca si riscul de a-l deteriora, fie ca il scapam din mana sau ca varsam pe el un pahar cu apa, este foarte mare.

Cand aparatul se deterioreaza, ne vedem nevoiti sa apelam la un serviciu de reparatii telefoane. Pentru binele aparatului pe care il detinem este important sa cautam un serviciu profesional si nu sa il reparam pe cont propriu sau sa il lasam in seama unui prieten "priceput". Riscul de a distruge iremediabil telefonul este foarte mare. De aceea, o recomandare importanta este sa duci intotdeauna telefonul intr-un service specializat, asa cum este acasaGSM.ro.

Ce fel de servicii iti ofera un astfel de service? Ei bine, de la inlocuirea display-ului, a bateriei, pana la repararea placii de baza si inlocuirea camerei foto, orice tine de un smartphone poate fi rezolvat aici. Un service telefoane iti va pune la dispozitie accesorii originale pentru smartphone-uri precum Samsung, Huawei sau iPhone. Ai nevoie de inlocuire sticla iphone 8? Aici vei gasi si sticla compatibila, dar si pe cineva priceput si gata sa o inlocuiasca.

Dar intr-un service nu mergi doar pentru a-ti repara telefonul, ci si pentru a beneficia de accesorii de cea mai buna calitate. La acasaGSM.ro, atat in magazinul online, cat si in cel fizic, aflat pe strada Atena nr. 4, aproape de Piata Victoriei, vei gasi tot ceea ce are nevoie telefonul tau pentru a fi in siguranta: folii protectoare, huse sau suporturi. Vei gasi si acumulatori noi, dar si baterii externe, asa incat sa nu ramai niciodata "in pana".

Un atu esential oferit de acasaGSM.ro este faptul ca, daca nu te poti tu deplasa la sediu pentru a-ti aduce telefonul in service, vei gasi mereu disponibil un tehnician care sa vina la tine acasa ori la birou si sa iti rezolve problema.

E important ca inainte de toate sa iti protejezi telefonul cu ajutorul unei folii si a unei huse. In felul acesta vei ajunge rar in situatia de a-i inlocui display-ul, o defectiune foarte des intalnita in cazul posesorilor de smartphone. Cu toate acestea, ce trebuie sa stii este ca exista mereu o solutie pentru ca telefonul tau sa fie reparat si sa eviti astfel cumpararea unuia nou. Tocmai de aceea, nu cauta un service ieftin, ci apeleaza la unul certificat si cu multe recenzii favorabile.

AcasaGSM.ro te ajuta sa prelungesti viata telefonului tau! Acesta va functiona ca nou chiar si dupa inlocuirea unor piese esentiale, asa cum este acumulatorul sau touchscreenul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea