Stiinta & Tehnologie

#spider #twingo #w'air #wind #renault

Renault Wind, o macheta care anticipeaza noul Twingo Spider

Pana la prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva din martie, Renault anticipeaza aspectul noului Twingo spider, prin intermediul machetei alaturate. Mai concret, este vorba despre versiunea decapotabila Twingo, al carui nume nu se stie inca. Printre speculatii se numara denumiri precum Wind sau class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/w-air" title="w'air">W'air .

Renault Wind va fi construit pe aceeasi platforma cu Twingo, insa va dispune de un ampatament mai lung. Habitaclul va gazdui doi ocupanti, iar plafonul din metal se va plia la 180 de grade, asemenea celui de pe Ferrari 575M Superamerica.

La capitolul motorizare, Wind va fi pus in miscare de propulsorul prezent pe Twingo, de 1,2 litri, pe benzina cu o putere de 100 CP. Exista si o versiune mai puternica, de 1,6 litri, care produce 133 CP. Pe frontul diesel nu sunt inca anuntate motorizari.

Roadsterul francezilor va costa in jur de 15.000-16.500 de euro.


Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea