Stiinta & Tehnologie

#duster #renault #dacia

Renault vrea sa construiasca 320.000 de unitati Duster pe an

Renault doreste sa produca inca 170.000 de unitati Duster pe an peste cota de productie maxima care poate fi realizata la fabrica din Romania.

Constructorul francez va utiliza fabricile sale din afara Europei pentru distributia modelului Duster pe pietele respective. Francezii de la Renault intentioneaza sa transforme modelul Duster intr-un succes la nivel global, avand ca tinta de productie 320.000 de unitati pe an. Fabrica Dacia din Mioveni are capacitatea de a produce 150.000 de unitati Duster pe an, restul de modele fiind fabricate in Brazilia, Columbia, India si Rusia.

Scopul celor de la Renaul t este de a transforma Duster intr-un proiect intercontinental cat mai repede, cu speranta ca va avea acelasi succes cu Logan si Sandero. Fabrica din Rusia va produce 60.000 de unitati Duster pe an, iar fabrica din Brazilia va avea aceeasi cota de productie.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea