Stiinta & Tehnologie

#renault #dacia #dacia logan

Renault nu isi va mai pune logo-ul pe masini Dacia

Renault nu mai vrea sa imparta logo-ul cu Dacia pe aceleasi modele de masini.

Designerul sef al Renault, Laurens van der Acker, a explicat ca primul pas spre diferentierea marcilor va fi o noua grila fata asemanatoare celei de pe modul concept DeZir (foto).

Pana acum, Dacia Logan a fost vanduta sub logo-ul Renault pe pietele emergente. Producatorul auto a incercat sa obtina constientizare brandului Renault pe pietele emergente, strategie pe termen scurt a companiei.

"Vom folosi inca drept baza de pornire modelele Dacia, dar vom incepe sa schimbam caroseria, barele fata si spate, grilajul, fata si farurile", a spus van den Acker, citat de ZF.ro.

Dacia Logan este inca vanduta in tari ca Brazilia, Rusia si Iran sub brandul Renault. Diferentierea brandurilor inseamna ca Dacia va ramane un producator de autovehicule entry-level .

"Dacia va ramane Dacia. Avem un brand cu un potential urias. Trebuie sa separam cele doua marci. Nu doresc sa le amestec", a mai spus van der Acker.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea