Stiinta & Tehnologie

#renault #angajare #centrul tehnic de la titu

Renault face primele angajari de personal la Titu

Renault va angaja la centrul tehnic de la titu aproape 40 de persoane, la sfarsitul lunii martie sau inceputul lunii aprilie.

Aceasta miscare face parte dintr-o prima etapa de recrutari de personal, in ultimul trimestru al anului urmand sa fie date in folosinta o parte din bancurile de proba pentru autoturismele Logan.

Angajatorii anunta o bursa a locurilor de munca, luni si marti, de la ora 10.00, la Clubul Studentilor din Targoviste, pentru a gasi personal in 25 de meserii, fiind angajate intr-o prima etapa 40 de persoane, atat cu pregatire medie, cat si cu studii superioare .

"Sunt oferite, pentru inceput, locuri de munca in 25 de meserii, ca instalator, sudor, electrician , mecanic, operator receptie administrativ, gestionar, magazioner, gestionar parc auto, motostivuitorist, operator utilaj curatenie exterioara, precum si locuri de munca pentru studii superioare: specialist prestatii vehicule, tehnician preparare vehicule, asistent hardware in the loop, specialist hardware in the loop, specialist optimizare energetica, analist incercari prestatii), dar si personal in asigurarea sigurantei", a declarat, miercuri, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dambovita, Catalin Niculae.

Personalul, angajat la inceputul lunii aprilie 2010, va fi instruit pentru a putea da startul activitatatii in toamna, cand vor fi date in folosinta primele bancuri de proba pentru autoturismele Logan.

"Cei care vor lucra la Titu , in special inginerii, vor asigura o asistenta a productiei industriale pentru gama Logan in toate uzinele din lume: in Romania, in Columbia, in Brazilia, Iran, Maroc, Africa de Sud si altele", a adaugat Catalin Niculae. Angajatorii spun ca la sfarsitul anului 2010, la Titu vor lucra 300 de angajati, iar la finele lui 2011 - 400 de angajati.

"In momentul in care noi ii propunem unui tanar sa ni se alature noua, ii propunem o cariera pe termen lung, intr-un grup international in care, de la bun inceput, va avea la dispozitie cea mai inalta tehnologie", a mentionat directorul pentru afaceri publice de la Renault Tehnologie Roumanie, Cristian Nevzoreanu.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea